Fizetési módok

Díjnet START szolgáltatói regisztráció

A Díjnet rendszeren belül rugalmasan válogathat a különféle fizetési módok közül. Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb és legkényelmesebb fizetési módot, amivel akár otthonról vagy bárhonnan rendezheti számláit.

Amennyiben Ön szeretné meghatározni, hogy mikor kerüljenek elektronikus számlái kifizetésre, akkor számos lehetőség közül választhat. Fizethet a Díjnet rendszeren keresztül bankkártyával, vagy az OTP, CIB, Erste és az FHB bank internetbankján keresztül is, amennyiben rendelkezik ilyen szolgáltatással.

Fizethet akár mobiltelefonnal is, melyre az iCsekk "bank és szolgáltató független mobilfizetés"-t kínáljuk.

Ebben az esetben egy alkalmazást kell telepítenie a telefonjára, majd a Díjnetben kiválaszthatja és onnan mobiltelefonjára küldheti a rendezni kívánt számlát. A mobiltelefonra küldött számlát bankkártyája adatainak megadásával egyenlítheti ki.

A mobilfizetési szolgáltatással kifizetésre kerülő számlák tényleges pénzügyi rendezése bankszámla terhére történik.

A fenti lehetőségeken túl természetesen kiegyenlítheti számláit a Díjnettől függetlenül, eseti átutalási megbízással is.

Amennyiben azt szeretné, hogy számláinak kifizetése teljesen automatikusan működjön, válassza a csoportos beszedést. Ebben az esetben számlavezető pénzintézetének adott megbízása alapján számlái havonta automatikusan kiegyenlítésre kerülnek. E fizetési mód szintén független a Díjnet használatától.