Minden számla egy helyen!

Díjnet Nyereményjáték

A játékszabályzat itt letölthető (PDF)A pdf dokumentumok olvasásához Adobe Reader szükséges. Ha nem rendelkezik ezzel a programmal, itt letöltheti!
 

DÍJNET ZRT.

"Hozd formába pénztárcádat a nyárra! nyereményjáték"

2017. április 24 - 2017. június 30.

A Díjnet Zrt. Nyereményjátékot szervez 2017. április 24. és 2017. június 30. között ügyfelei részére.

A Nyereményjáték során minden nap egy Játékos visszanyerheti a Díjneten befizetett számlája ellenértékét, emellett egy Játékos garantált 500 000 Ft-ot nyerhet. Díjnet Zrt. a nyereményeket a Nyertes folyószámlájára átutalással teljesíti.

A Nyereményjáték napi sorsolásain a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új ügyfelei vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt természetes személy részére új számlakibocsátói regisztrációt hoznak létre, és az ezen új számlakibocsátói regisztrációra érkező számlát a Díjnet rendszeren keresztül befizetik, valamint megfelelnek a Részvételi és Játékszabályzatban foglalt követelményeknek.

Egy Játékos annál nagyobb eséllyel vesz részt a sorsolásokon, minél több új számlakibocsátói regisztrációt hoz létre és minél több, ezen új számlakibocsátói regisztrációra érkező számláját fizeti ki a Nyereményjáték időtartama alatt a Díjneten.

A Nyereményjáték fődíj sorsolásán a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új természetes személy ügyfelei vehetnek részt, akik a Nyereményjáték időtartama alatt legalább egy számla kifizetését a Díjnet rendszeren keresztül teljesítik, és megfelelnek a Részvételi és Játékszabályzatban foglalt követelményeknek.

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti, nincs szükség a Szabályzat kifejezett elfogadására.

A sorsolások közjegyző jelenlétében történnek. A Díjnet Zrt. a sorsolások eredményét a sorsolást követően a www.dijnet.hu internetes oldalon teszi közzé.

A Díjnet Zrt. mind a napi Nyerteseket, mind pedig a fődíj Nyertesét a sorsolást követő munkanapon e-mailben értesíti a nyeremény átvételének részleteiről.

A Nyereményjáték részleteiről bővebben a "Hozd formába pénztárcádat a nyárra! nyereményjáték" elnevezésű szabályzatból tájékozódhat.

Díjnet Zrt.