Minden számla egy helyen!

Mi a Díjnet?

Mi a Díjnet?
A Díjnet számlabemutató rendszer segítségével ügyfeleink a különböző szolgáltatóktól érkező számláikat elektronikus formában, az interneten keresztül tekinthetik meg és különféle fizetési módokon gondoskodhatnak azok kifizetéséről. Beérkező számlái biztosan nem keverednek el, régi számláit pedig 18 hónapig ingyenesen, rendszerezve tároljuk.
Hogyan használható a Díjnet?
A Díjnet használata rendkívül egyszerű, csupán egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép szükséges hozzá. A Díjnet regisztrációhoz Önnek csupán néhány alapadatot szükséges megadnia.
Szolgáltatók kiválasztása
A Díjnet rendszerbe történt regisztrálás után Ön eldöntheti, mely számlakibocsátó (szolgáltató) számláit szeretné a továbbiakban elektronikus formában kezelni. A számlakibocsátói regisztrációhoz szükséges adatokat a számlakibocsátók határozzák meg.
Számlák kifizetése, kényelmes számlakezelés
A számlák a kiállításuk után azonnal az Ön rendelkezésére állnak. A számlák érkezéséről e-mailben értesítést küldünk. Korábbi számláit is könnyen visszakeresheti, hiszen ezeket rendszerünkben 18 hónapig ingyenesen elérhetővé tesszük.
Fizetési módok
  • bankkártyás fizetéssel - a bankkártyás fizetésre a vásárlás szabályai érvényesek. (VPOS)
  • közvetlen internetbanki fizetéssel (CIB Bank Zrt., Erste Bank Hungary Zrt., OTP Bank Nyrt. és FHB Bank Zrt.)
  • mobiltelefonos fizetéssel (Szolgáltató független mobilfizetés)
  • egyedi banki utalással
  • csoportos beszedési megbízással
Biztonság
A Díjnet rendszer a bankok által is használt biztonságos 256 bites SSL titkosítással védett környezetben működik, és az Ön adataihoz bárki csak az Ön által megadott bejelentkezési névvel és titkos jelszóval férhet hozzá.
Mérőállás-bejelentés
A Díjnet rendszerén keresztül kényelmesen bejelentheti mellékvízmérőjének mérőállását is.