Számlafizetés, számlák kezelése

Díjnet START szolgáltatói regisztráció

A Díjnet rendszerével egyszerűen és kényelmesen kezelheti elektronikus számláit. A számlák beérkezéséről minden esetben e-mailben értesítjük Önt, így nem kell aggódnia, hogy valamely számlája nem jut el Önhöz.
Fizetendő számláit egyszerűen áttekintheti, és az Ön által kiválasztott módon és időben rendezheti internetbanki átutalással, bankkártyával, csoportos beszedéssel, vagy akár mobiltelefon segítségével.

A rendszert beállíthatja úgy is, hogy emlékeztető e-mail üzenetet küldjön a számla lejárata előtt, így nem kell attól tartania, hogy elfelejti azt időben kifizetni.

A rendszerben valamennyi számláját 18 hónapig ingyenesen megőrizzük. Elektronikus számláit letöltheti számítógépére, kinyomtathatja, azokkal kapcsolatban észrevételeket tehet. A Díjnet rendszerében tárolt számlái elektronikus formában hitelesek, azokat hivatalos helyen – elektronikus formában – elfogadják.

Belépés után a Fizetendő számlák menü alatt találja az aktuális számlákat, a Számlakeresés menü alatt pedig áttekintheti valamennyi számláját.