Regisztráció

A regisztráció a következő lépésekből áll.

  1. Regisztrációs adatok megadása.
  2. Adatok megerősítése, Általános Szerződési Feltételek elfogadása.
  3. Regisztráció aktiválása az email-ben kapott aktiváló kóddal.

Ön jelenleg az 1. lépésnél tart. Kérjük adja meg a képernyőn bekért adatokat. Az egyes mezők kitöltéséhez az információs gombra kattintva kap bővebb segítséget.

Kérjük fordítson figyelmet a gondos gépelésre, mert a későbbiekben a számlakibocsátók az itt megadott adatok segítségével döntik el, hogy Ön jogosult-e az adott számlák kezelésére.

Az információs gombok használatáról

Az oldalon találkozhat a beviteli mezők melletti 'i' cimkéjű gombokkal. Ezek a gombok az adott mezővel kapcsolatos információk megjelenítését szolgálják. Az információs leírásokat kétféleképpen jelenítheti meg. Ha az egérrel a kis 'i' cimkéjű gomb

Felugró információs ablak
Az 'i' gomb fölé érve egy-két másodperc elteltével megjelenik az adott mezőhöz tartozó leírás egy változó méretű panelben. Amennyiben az egérkurzorral elhagyja a gombot, az információs szöveget tartalmazó panel eltűnik.

Mozgatható információs ablak
Az 'i' gombra kattintva az adott mezővel kapcsolatos leírás egy változó méretű panelben jelenik meg. Ezt a panelt a fejlécénél fogva a böngészőn belül bárhová el tudja mozgatni. Az ablak mozgatásához tartsa lenyomva az egér bal gombját a panel piros fejlécén (a kurzor automatikusan egy kereszt formájú, nyíl végződésű ikonra változik), majd a képernyőn belül oda húzza az ablakot, ahová szeretné és elengedi az egér gombját. Ez az ablak bármikor bezárható a fejléc jobb oldalán található 'Bezárás' gombbal.

Az információs leírást több böngészővel is teszteltük (a böngészők listájáról részletesen a 'Technikai Feltételek' menüpontban tájékozódhat), de kérjük, hogy amennyiben hibát tapasztal, írjon az ugyfelszolgalat@dijnet.hucímre a böngészője pontos nevének és verziójának megadásával, esetleg egy csatolt képernyőképpel.

Segítségét köszönjük!