Díjnet - Csatlakozás lépései

 

Csatlakozás számlakibocsátóként

Áraink megtekintéséhez regisztráció szükséges

Regisztráció

A regisztráció során Ön egy felhasználói fiókot hoz létre, amibe később bejelentkezve irányíthatja a számlakibocsátói csatlakozás folyamatát. Ebben a lépésben olyan adatokat kérünk be Öntől, mint a kapcsolattartó elérhetőségei és a cég alapvető adatai (cégjegyzékszám, adószám).

Szerződés

Ebben a lépésben azokat az adminisztratív adatokat kell megadnia, amik a szerződéskötéshez szükségesek. Ennek eredményeként egy szerződés áll elő, amit Önnek kinyomtatva és aláírva kell elküldenie a Díjnet Zrt. számára. A szerződés megkötése előtt van lehetősége árainkat megtekinteni.

Amennyiben az Ön cége már megkötötte a szerződést a Díjnet Zrt.-vel, ezt a lépést lehetősége van kihagyni.

Beállítások

A csatlakozás ezen lépésében van lehetősége azokat a technikai paramétereket beállítani, amik feltétlenül szükségesek a megfelelő együttműködéshez az Ön számlázó rendszere és a Díjnet között. Itt állíthatja be, hogy a különböző állományokban milyen formátumot kíván használni.

Tesztelés

Itt tesztelheti az előző lépésben megadott paramétereket. Próba állományokat tölthet fel és próba állományokat állít elő az Ön számára a Díjnet rendszer is, amikkel tesztelheti a számlázó rendszerét. Ha minden beállítást rendben letesztelt, akkor tovább léphet a Korlátozott éles üzemhez.

Korl. üzem

A Korlátozott éles üzem során az Ön cége bizonyos személyek számára már megjelenik az éles Díjnet rendszerben. Ezeket a személyeket Ön választhatja ki és segítségükkel meggyőződhet az éles rendszer helyes működéséről.

Éles üzem

Ha a Korlátozott éles üzem sikeresen működik, akkor az Éles üzem bekapcsolásával véglegesítheti számlakibocsátói csatlakozását a Díjnet rendszeréhez. Ettől fogva az Ön cége minden felhasználó számára elérhetővé válik és megjelenik a számlakibocsátók között.