Díjnet - Előnyök számlakibocsátók számára

 

Csatlakozás számlakibocsátóként

Áraink megtekintéséhez regisztráció szükséges

Jelentős költség megtakarítás

A rendszer alkalmazásával partnereink a számláik előállítási és kézbesítési költségeinek minimumra szorításával jelentős költségmegtakarítást érhetnek el.

Számlák egyszerű és biztonságos kezelése

A számlák az ügyfelek számára PDF és XML formátumban érhetők el, azok igény esetén letölthetők és könnyen visszakereshetők. A rendszerbe érkezett számlákról e-mail üzenetben értesítjük az ügyfeleket. Az értesítés a számla beérkezésekor automatikus, illetve a fizetési határidő előtt meghatározott idővel is kérhető. A rendszer használata jelentősen csökkenti a számlák fizikai disztribúciójával és kezelésével járó kockázatokat, javítva ezzel a számlák határidőre történő kiegyenlítésének esélyét. A Díjneten keresztül bemutatott számlák fokozott biztonságú elektronikus aláírással és minősített időbélyegzővel vannak ellátva.

Rövidebb fizetési idő

Az ügyfelek számára a Díjnet rendszerében azonnal elérhetővé válnak a számlák, nem kell megvárni a kézbesítést. Ezen kívül a felhasználó azonnal, kényelmesen kiegyenlítheti számláit.

Biztonságos adatkapcsolat

A számlaállományok átadása-átvétele a Díjbeszedő Informatikai Kft. által üzemeltetett, tűzfallal védett SFTP szerveren keresztül történik, melyet csak adott IP címekről lehet elérni.

Környezetbarát számlakezelés

Az elektronikus számlakezeléssel megszűnik a papír alapú számlázás. A Díjnet papírmentes számlakezelésével kímélheti a környezetet.