Legyen Ön is a Díjnet partnere
RÓLUNK
A Díjnet Zrt. a Magyar Posta Zrt. leányvállalata, egyben Magyarország vezető független e-számlakezelési szolgáltatója. Egyetlen felületen van lehetőség a különböző közüzemi, telekommunikációs, biztosítási és távfelügyeleti szolgáltatók ügyfeleinek, hogy számláikat elektronikus formában tekintsék meg, illetve egyenlítsék ki a rendszeren keresztül. A számlák kezelése mellett lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére a számlakibocsátókkal való kapcsolattartásra, észrevételek, reklamációk jelzésére, valamint egyes szolgáltatók esetében mérőállás-bejelentésre is.
A Díjnet csapata a már meglévő partnereivel történő kapcsolattartáson túlmenően folyamatosan fejleszti rendszerét annak érdekében, hogy felhasználóink megelégedettséggel vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Rendszerünk fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektetünk abba, hogy minél több számlakibocsátó csatlakozzon rendszerünkhöz, így megvalósítva azt a célt, hogy ügyfelink az összes számláikat egyetlen felületen kezelhessék, melyek kiegyenlítéséhez biztonságos és egyre korszerűbb fizetési lehetőségeket biztosítsunk.
Szolgáltatásaink
Hiteles elektronikus számlabemutatás Számlák elektronikus fizetése Számlamegőrzés iCsekk számlabefizetés QR kóddal Aktív kapcsolattartás az ügyfelekkel Mérőállás bejelentés Adományozás
Hiteles elektronikus számlabemutatás
Díjnet jelenleg hazánkban az egyetlen szolgáltató-független, Internet alapú, elektronikus számlabemutatásra és fizetésre alkalmas rendszer. A szolgáltatás során a számlakibocsátók számláikat a Díjnetre regisztrált felhasználók számára elektronikusan juttatják el a Díjnet felületén keresztül. A számlák a keletkezésüktől számítva szinte azonnal, hitelesítve megjelennek a rendszerben és elérhetővé válnak a felhasználók számára.
Számlák elektronikus fizetése
A Díjnet rendszerén keresztül lehetőség van az alábbi fizetési módok használatára:
bankkártyás fizetés
internetbanki fizetés
mobiltelefonos fizetés
Valamennyi fenti tranzakció zárt rendszerben, biztonságos környezetben zajlik le, és az ügyfél részére maximális kényelmet biztosít. Ezeken felül a felhasználó fizethet egyedi banki átutalással és csoportos beszedési megbízással. Az ügyfelek által korábban megadott csoportos beszedésre vonatkozó megbízás az elektronikus számlabemutatásra történő áttérést követően is érvényben marad.
Számlamegőrzés
Az ÁSZF-ben foglalt ingyenes számlamegőrzési időn túlmenően, lehetőség van a Számlamegőrzési díj megfizetése mellett a 18 hónapnál régebbi számlák esetében is a számlák rendezett, biztonságos megőrzésére a Díjnet rendszerben.
iCsekk számlabefizetés QR kóddal
Azoknak a Partnereinknek akik nem kívánnak elektronikus számlát kiállítani, vagy csak minél több fizetési lehetőséget kívánnak biztosítani ügyfeleik részére, lehetőséget biztosítunk a papír alapú számlák elektronikus fizetésére. Ebben az esetben a számlaleveleken elhelyezett QR kód segítségével tudják az ügyfelek kiegyenlíteni számláikat.
Aktív kapcsolattartás az ügyfelekkel
A Díjnet rendszer a honlapon megjelenített információk mellett e-mailben biztosít lehetőséget az ügyfelekkel való kommunikációra. Az ügyfél a rendszeren keresztül küldhet e-mailt egyrészt az általános működéssel kapcsolatosan, másrészt konkrét szolgáltatói számlaészrevételt is tehet, melyet a rendszer automatikusan továbbít az érintett számlakibocsátó felé.
Mérőállás bejelentés
Partnereink részére lehetőséget biztosítunk, hogy ügyfeleik a Díjnet felületén keresztül rözíthessék a mérésen alapuló elszámoláshoz szükséges mérőállásaikat. Jelenleg ezen szolgáltatásunkat a DBH Zrt. részére biztosítjuk.
Adományozás
Felhasználóinknak lehetőségük van a rendszerükhöz csatlakozott alapítványok részére adományozni, melyet egyszerűen, kényelmesen bankkártya segítségével tehetnek meg.
Számlakibocsátó partnereink
Víz és csatorna
Áram
Távhő
TV, NET, Telefon
Gáz
Közös költség
Távfelügyelet
Biztosítás
Hulladékkezelés
34 szolgáltató országszerte
Előnyök
Több számla egyszerű és biztonságos fizetése egy helyen
Fizetési fegyelem javulása
Többféle fizetési mód
Jelentős költség megtakarítás
Kiemelt partnerkezelés
Környezetbarát számlakezelés
Biztonságos adatkapcsolat
Hatékony ügyfélelérés
A csatlakozás lépései
Kapcsolatfelvétel
Ajánlat
Szerződéskötés
Műszaki specifikáció
Díjnet és szolgáltató oldali fejlesztések
Tesztelés
Korlátozott éles üzem
Éles
üzembeállás
Marketing-
kommunikáció